Wednesday, May 23, 2012

BiRtHdAy AnAk ---MaC 2012

20 mac lepas birthday anak perempuan aku.Anak2 pulak...tiap2 kali birthday nak minta 'ummi'buatkan kek.Tapi mesti kek yang lin2....tak mau kek yg dah biasa buat.Huh...dia org ingat 'ummi'ni pakar buat kek ke?Tak tau ke,'ummi'pandai buat tg kek je.Kadang2 tu...buat le jugak demi memenuhi permintaan anak2.Kali ni,birthday anak bongsu aku....beli je.Tak sempat nak buat.....sibuk siapkan tg kek tempahan kawan2.Maaf ya sayang....tahun dpn kiranya ada rezeki,ummi buatkan.Kalau tak,kita beli je ye.

Tepung kek utk RAMADHAN & SYAWAL.

Assalamualaikum..... HeLlO....HeLlO....hElLo.... Hmmm...dah hampir 5 bulan aku tinggalkan blog ni.Selain alasan sibuk menguruskan rumahtangga....anak2 sekolah....bla...bla...bla....alasan lain ialah ketandusan idea & ayat utk dititipkan disini.Aku ni bukanlah penulis 'tegar'.Cuma menulis bila ada masa terluang & menulis tanpa menyusun ayat sastera.Main tulis jer kata org :) Hari ini...kembali menulis disini kerana ada sedikit masa terluang dan juga kerana bnyk menerima call/sms dan email yg bertanyakan tentang 'tg.kek coklat'.Baru tersedar...sekrang dah pertengan Mei....tak lama lg muncul jun...kemudian July.Maka bermulalah episod persediaan utk berpuasa dan menyambut ketibaan 1 syawal.Untuk pengetahuan semua....tg kek masih dijual seperti biasa.Tetapi bagi memenuhi permintaan utk bulan ramadhan dan syawal,tempahan awal diperlukan.Untuk penghantaran...tempahan mestilah minimum 10 pack dan kos penghantaran akan dicaj mengikut kawasan.Bagi tempahan borong dan yg memerlukan penghantaran,deposit diperlukan.Anda blh sms/email terus kpd saya. Terima kasih kpd anda semua yg sudi menyokong dan masih menyokong usaha saya.Terima kasih sekali lagi.