Saturday, June 23, 2012

Birthday Along :)




baru-baru ni menyambut hari lahir anak sulung aku .. dah 12 tahun dah.. besar dah pon. tahun ni along pula busy dengan nak UPSR. ummi doakan yang terbaik untuk along. persiapan untuk hari jadi along, xdak lebih mana pun. sebab masing2 sibuk dengan hal2. so, macam biasa la, kek tu WAJIB ada lah.. tapi tahun ni kek beli ja.. jom kita tengok cket gambar2 sambutan hari jadi along. :)



happy birtday ! Along :)


Adik Qis dgn kek alongnya. 


kek hari jadi tahun ni 


okay. potong. n MAKAN . 

ok lah. takat ni dulu coretan aku.. nanti ada masa aku update lagi. :)
 

No comments:

Post a Comment