Thursday, November 10, 2011

Dilanda kebosanan......

Hmmm...apasal la tiba2 rasa bosan lak ni?dh mlm2 mcm ni baru nak rasa bosan....kalau siang2 tadi boleh gak buat kek.Lagipun dah lama rasanya aku tak buat kek.Nape ek dah lama tak buat?Agaknya dah jemu bau kek kot.Atau sebab mixer aku rosak....huhuhu.Kalau nak buat kena 'mix'pakai tangan le nampaknya.
Kebetulan pulak esok nak kena siapkan tempahan tepung kek pelanggan....bolehlah aku buat kek untuk anak2 sekali.Kek apa ye nak buat?Kek coklat....kek oren.....kek pandan....kek buah.....kek marble.....cup cake???? Hmmm.....mana2 yang 'tercapai dek akal'esok...aku buat jer.Tapi 'akal'aku masa ni berkata"buat le kek oren".
Kalau ada sape2 yang nak buat kek dengan senang,cepat tapi sedap....boleh order tepung kek dari saya.Nak beli borong pun boleh....runcit pun tak kesah.Hasilnya pasti TIP-TOP. :)
Ok lah...kita jumpa esok lepas aku buat kek ya.Mata pun dah rasa ngantok ni.Selamat malam semua.....mimpi indah ya.

Monday, November 7, 2011

Proses naik taraf



hye semua.. sekarang ini saya masih dalam proses untuk menaik taraf blog ini agar kelihatan lebih berguna :)

segala kesulitan amatlah di kesali ..