Tuesday, November 29, 2011

Jom kita buat kek coklat UMMIEYLA.









Hari ini mood nak buat kek coklat.Jom kita sama-sama buat kek coklat UMMIEYLA.Mudah disediakan....cepat dan pastinya lazat.Boleh hias mengikut kreativiti dan citarasa masing masin.nyum...nyum...nyum....

Thursday, November 10, 2011

Dilanda kebosanan......

Hmmm...apasal la tiba2 rasa bosan lak ni?dh mlm2 mcm ni baru nak rasa bosan....kalau siang2 tadi boleh gak buat kek.Lagipun dah lama rasanya aku tak buat kek.Nape ek dah lama tak buat?Agaknya dah jemu bau kek kot.Atau sebab mixer aku rosak....huhuhu.Kalau nak buat kena 'mix'pakai tangan le nampaknya.
Kebetulan pulak esok nak kena siapkan tempahan tepung kek pelanggan....bolehlah aku buat kek untuk anak2 sekali.Kek apa ye nak buat?Kek coklat....kek oren.....kek pandan....kek buah.....kek marble.....cup cake???? Hmmm.....mana2 yang 'tercapai dek akal'esok...aku buat jer.Tapi 'akal'aku masa ni berkata"buat le kek oren".
Kalau ada sape2 yang nak buat kek dengan senang,cepat tapi sedap....boleh order tepung kek dari saya.Nak beli borong pun boleh....runcit pun tak kesah.Hasilnya pasti TIP-TOP. :)
Ok lah...kita jumpa esok lepas aku buat kek ya.Mata pun dah rasa ngantok ni.Selamat malam semua.....mimpi indah ya.

Monday, November 7, 2011

Proses naik taraf



hye semua.. sekarang ini saya masih dalam proses untuk menaik taraf blog ini agar kelihatan lebih berguna :)

segala kesulitan amatlah di kesali ..

Friday, October 28, 2011

Antara tepung kek keluaran UMMIEYLA.

Huh...dah lama x update blog ni.Busy memanjang.Tak sempat nak update blog.Memang dah lama sangat tak update ....huhuhu.Tapi xtvt tetap seperti biasa.Produk tepung kek masih beroperasi lagi.Masih menerima tempahan.
Mungkin kerana bz dgn anak2,urusan rumahtangga dan juga urusan menyiapkan tempahan tepung kek membuatkan saya kesuntukan masa utk 'mengindahkan'
blog ini dgb gambar2 baru.
Apapun saya amat menghargai sokongan daripada anda semua walaupun saya hanya menjalankan perniagaan ini secara kecil kecilan/sambilan.Bagi mengimbas kembali produk keluaran saya(supaya anda tidak lupa) dan juga bagi yang baru ingin mengenali.......saya menghasilkan produk TEPUNG KEK COKLAT,KEK OREN,KEK PANDAN,KEK BUAH & KEK CAWAN(CUP CAKE).
Semuanya hasil saya sendiri.Lengkap bahan kecuali telur & butter.Dijual secara runcit juga borong(10 pack keatas).Bagi anda yang berminat boleh hubungi saya di 019 3916885-EYLA @ email -- eyla_73@yahoo.com.my.
Penghantaran melalui pos juga boleh diuruskan.Hubungi segera utk sebarang pertanyaan atau pesanan.

Thursday, May 26, 2011

Mudah Untuk Buat Kek :)










Nak buat kek tapi tak pandai?Malas nak sukat bahan untuk buat kek?Kesempitan masa?Apapun alasan anda,saya ada jalan penyelesaiannya.Dengan tepung kek UmmiEyla....anda dapat menghasilkan kek dengan mudah dan cepat.Hanya tambah 4 biji telur ayam gred B atau C dan sebuku butter(250gm).


Hanya dengan sepeket tepung kek,dapat menghasilkan sebiji kek seberat lebih kurang 1.2kg.Dengan kreativiti anda.....bolehlah hias kek mengikut citarasa sendiri.


Dijual secara runcit juga borong(15 pack keatas).Dapatkan segera kek coklat lembab.Bergantung kepada permintaan,saya juga menghasilkan tepung kek oren,pandan dan kek cawan.Melalui pos juga boleh dihantar dan kos pos ditanggung oleh anda sendiri.Cubalah...pasti anda berpuas hati.

Wednesday, January 26, 2011

26 JAN 2011-hmm....kejapnya masa berlalu.Dah nak habis sebln dlm tahun baru ni.Apapun semoga tahun ini menjadikan kita lebih baik dari tahun lepas.Tapi,tak kiralah tahun baru ke,tahun lepas ke....xtvt saya tetap sama.Masih lagi ndgn tepung kek coklat lembab.Buat masa ni,belum bercadang utk menukar produk lagi.Jadi pada rakan2 yg selama ini menyokong....harap anda semua terus memberi sokongan anda.
Pada anda yang baru nak berjinak2 membuat kek....mencari pendapatan sampingan....blhlah mencuba sekarang.Tak rugi anda mencubanya....BERBALOI-BALOI.Dapatkan segera tepung kek UMMIEYLA secara runcit atau borong.Anda blh call/sms saya di 019 3916885 atau email saya di eyla_73@yahoo.com.my
Dgn tg kek UMMIEYLA anda blh menghasilkan sebiji kek yg lazat dgn kos yg rendah.Anda blh hias kek seberat 1.2kg itu dgn kreativiti anda sendiri.Sesuai untuk harijadi....ulangtahun perkahwinan....meraikan tetamu.....jamu selera bersama keluarga/tersayang....semuanya boleh.
Cepat.....dapatkan segera.Cuba dahulu baru tahu.