Friday, October 15, 2010

Alhamdulillah ramadhan & syawal dah selamat kita tempuhi.Alhamdulillah juga walaupun raya dah berlalu,permintaan untuk tg kek UE masih lagi ada.Aku ingin ucapkan ribuan terima kasih buat rakan2 yg banyak meyokong produk aku.Terima kasih kerana tolong mempromosikan kpd rakan2 dan keluarga kalian.
Bercerita tentang tg kek dan sahabat aku ni.....aku nak berkongsi sikit cerita seorg sahabat aku kat sini.Dia ada beli tg kek coklat,tg kek buah dan juga tg kek cawan dari aku.Tiba masanya dia pun buatlah kek cawan ni.Pas tu dia call aku,sambil ketawa dia kata"eyla...nape cup cake aku ni ada mcm2 rupa & bentuk.Ada kembang....senget...."sambil ketawa.Rupanya dia wat pakai cup yg nipis tu.cup tu sepatutnya di masukkan dlm loyang cup,tp dia terus bakar mcm tu jer.Itulah hasil yg dia dpt.Tp...alhamdulillah,walaupun rupa x cantik,rasa tetap sedap kata kwn ku.
Kawanku yg dari Ampang lak dlm 2 minggu dah 2-3 kali ulang ambik tg kek UE.Dia masak untuk family....untuk open house office....ambik utk kwn office.Ni katanya nak dtg ambik lg....kwn2 office order,Alhamdulillah....murah rezeki.
So.....pada yg belum cuba,dapatkan segera untuk kelazatan yg berbaloi.Anda buat kek sendiri....hias sendiri mengikut citarasa dan kretiviti anda.Jimat masa & jimat kos.Cubalah sendiri!!!!