Friday, October 15, 2010

Alhamdulillah ramadhan & syawal dah selamat kita tempuhi.Alhamdulillah juga walaupun raya dah berlalu,permintaan untuk tg kek UE masih lagi ada.Aku ingin ucapkan ribuan terima kasih buat rakan2 yg banyak meyokong produk aku.Terima kasih kerana tolong mempromosikan kpd rakan2 dan keluarga kalian.
Bercerita tentang tg kek dan sahabat aku ni.....aku nak berkongsi sikit cerita seorg sahabat aku kat sini.Dia ada beli tg kek coklat,tg kek buah dan juga tg kek cawan dari aku.Tiba masanya dia pun buatlah kek cawan ni.Pas tu dia call aku,sambil ketawa dia kata"eyla...nape cup cake aku ni ada mcm2 rupa & bentuk.Ada kembang....senget...."sambil ketawa.Rupanya dia wat pakai cup yg nipis tu.cup tu sepatutnya di masukkan dlm loyang cup,tp dia terus bakar mcm tu jer.Itulah hasil yg dia dpt.Tp...alhamdulillah,walaupun rupa x cantik,rasa tetap sedap kata kwn ku.
Kawanku yg dari Ampang lak dlm 2 minggu dah 2-3 kali ulang ambik tg kek UE.Dia masak untuk family....untuk open house office....ambik utk kwn office.Ni katanya nak dtg ambik lg....kwn2 office order,Alhamdulillah....murah rezeki.
So.....pada yg belum cuba,dapatkan segera untuk kelazatan yg berbaloi.Anda buat kek sendiri....hias sendiri mengikut citarasa dan kretiviti anda.Jimat masa & jimat kos.Cubalah sendiri!!!!

Sunday, July 18, 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera utk semua.
Ramadhan dan syawal bakal menjelma.Pastinya persiapan
awal akan menjadikan semuanya lebih mudah dan
teratur.Bagi yang ingin mendapatkan tg kek UE(ummi eyla),
tempahan awal adalah dialu alukan bagi mengelakkan
kelewatan dan ketiadaan stok.Dimaklumkan disini......
tepung kek akan diproses dan diadun apabila ditempah.
Bermakna,semuanya adalah yang segar dan bukan dari
stok lama.Kami tidak menyimpan stok lama.
Setiap tempahan 15 pack(setiap satu jenis) keatas dikira
harga borong.Campur juga boleh,tetapi mesti 30 pack keatas.
Juga dijual secara runcit.Terima kasih diatas sokongan semua.

Tuesday, May 4, 2010

MARI BELI TG KEK ISTIMEWA....

ASSALAMUALAIKUM....
Mari semua dapatkan segera tepung kek istimewa
dalam 3 variasi :-kek coklat lembap,kek cawan&kek buah.
Anda pasti berpuashati dgn hasilnya nnt.
Dijual secara runcit juga borong(15 pack keatas).
Harga runcit bagi....
kek coklat lembap: RM 8 per pack.
kek cawan : RM 8.50 per pack.
kek buah : RM 9.00 per pack.
Hubungi:-Eyla 0193916885
email : eyla_73@yahoo.com.my